Presentació

Benvinguts,
Aquesta publicació és la finestra que obrim per difondre la realitat universitària de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), una institució que treballa per a la formació i el creixement de les persones amb una vinculació molt estreta amb el territori gràcies a les seves seus a Vic, Manresa, Granollers i Barcelona. La nova realitat tecnològica ens permetrà arribar de manera instantània a un públic molt més ampli d’una manera molt més sostenible i donant una informació molt més completa del que ho fèiem en la versió impresa de la revista Campus. És, també, un canvi en el plantejament informatiu de la realitat universitària de la UVic-UCC ja que ens centrarem en els fets essencials de la vida universitària, la docència, la recerca, la transferència de coneixement i la responsabilitat social i institucional. Un recull de temes que ens permetrà relatar el creixement i la implicació de la Universitat amb l’entorn, amb el futur i amb la millora de la societat.

UCampus es vol continuadora de la revista Campus que va començar el curs 1990-1991 com a portaveu dels Estudis Universitaris de Vic primer, de la Universitat de Vic després i que ara ho és de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. La U que anteposem a la paraula Campus és el logotip identificatiu de la UVic-UCC i serveix d'element tipogràfic identificador i aglutinador de cadascun dels campus territorials de la UVic-UCC (UVic, UManresa, UGranollers...). UCampus tindrà una aparició bianual i posarà de relleu els aspectes més rellevants de la institució universitària que puguin ser d'interès per a un públic ampli i d'abast internacional. Per aquesta mateixa raó la revista s'edita en tres llengües.

Confiem que sigui del vostre interès. Estarem atents als suggeriments i les crítiques que ens feu arribar perquè la vostra opinió ens ajudarà a millorar-la i perquè, en darrera instància, és per vosaltres, lectores i lectors, que la revista té sentit.