La présentation

Benvinguts,
Aquesta publicació és la finestra que obrim per ensenyar la nova realitat universitària de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), una institució que treballa per la formació i el creixement de les persones amb una vinculació molt estreta amb el territori gràcies a les seves seus a Vic, Manresa, Granollers i Barcelona.

La nova realitat tecnològica ens permetrà arribar de manera instantània a un públic molt més ampli, d'una manera molt més sostenible i donant una informació molt més completa. És, també, un canvi en el plantejament informatiu de la realitat universitària de la UVic-UCC ja que ens centrarem en els fets essencials de la vida universitària, la docència, la recerca, la transferència de coneixement i la responsabilitat social i institucional. Un recull de temes que ens permetrà relatar el creixement i la implicació de la Universitat amb l’entorn, amb el futur i amb la millora de la societat.

UCampus es vol continuadora de la revista Campus que va començar el curs 1990-1991 com a portaveu dels Estudis Universitaris de Vic primer, de la Universitat de Vic després i que ara ho és de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Per això mateix, en continua la numeració. La U que anteposem a la paraula Campus és el logotip identificatiu de la UVic-UCC i serveix d'element tipogràfic identificador i aglutinador de cadascun dels campus territorials de la UVic-UCC (UVic, UManresa, UGranollers...). Aquesta publicació s’actualitzarà dues vegades cada curs i posarà de relleu els aspectes més rellevants de la institució universitària que puguin ser d'interès per a un públic ampli i d'abast internacional. Per aquesta mateixa raó la revista s'edita en les quatre llengües que la UVic-UCC té com a pròpies de la institució.

Confiem que sigui del vostre interès. Estarem atents als suggeriments i les crítiques que ens feu arribar perquè la vostra opinió ens ajudarà a millorar-la i perquè, en darrera instància és per vosaltres, lectors, que la revista té sentit.